Today was a good day

         
         
Har tyvärr inga bilder från dagen, så ni får nöja er med dessa charmiga pics!
 
Idag var ännu en bra dag. Fick veta att mitt B jag fick på ett matteprov egentligen var ett A för min lärare rättade fel, score! Ärligt talat gillar jag skolan betlydligt mer här, kanske för att jag inte stressar så mycket dock... Anyway, efter skolan fixade jsg en sak emd Marisa och hennes syster Emma. Därefter var jag och M och hjälpte på ett track meet här i Rapids för Junior High (middle schoolers), och det var ganska kul faktiskt! Sist men inte minst hade vi concert, alla band och choirs 6th grade and up. Tog oss en och en halv timme, vilket kändes långt då man satt väldigt obekvämt. 
 
Hade också den roligaste bilfärden hem, haha! Och efter att vi varit hemma ett tag åkte jag till DQ med Becca, Amanda, Lukas och Janie. Haha, becca bestämde sig för att backa genom drive-thrun... Intressant kväll, och mycket rolig haha! Havin' a good time!
 
Och idag är det 2 veckor tills min familj dyker upp här i Grand Rapids, och om 6 veckor anländer jag till Linköpings airport. Har jag sagt att det går fort? Lite för fort...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0