Love This Life

         
Har suttit i the hot tub room med lukas hela kvällen och fått en himla massa plugg klart. Now we're just fooling aound on 9gag haha!
 
Jag älskar mitt liv! Haha, men det rullar på nu. Jag bara älskar allt, och det känns nästan lite som i början igen. De senaste dagarna har jag blivit alldeles excited över allt amerikanskt igen. Kanske är det vädret som gör mig glad, eller så är det att jag börjar uppskatta allt sjukt mycket mer nu i slutet. Det har varit över 30 grader i solen i tre dagar i rad nu!♥
 
Två saker som hände idag, som får mig att älska USA ännu mer:
  • En freshmans mamma fick bröscancer, så idag hade massor på skolan rosa tröjer för att visa att de är emot bröstcancer. Okej, det hjälper ingenting att de har på sig dessa tröjor, men det blir en himla spirit på skolan och folk dras samman. Det är high school, folk är omogna, men de finns där när det väl gäller!
  • Hahaha, okej så jag har en kille i min klass som heter Stevie, eller Steven på riktigt. Idag fick jag veta att han fick sitt namn efter sin pappa. Och så fick fyra av hans bröder också! Så hemma är de kallade efter nummer, haha!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0