Sista dagen i skolan, och familjen igen!

         
         
         
         
       
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
 
Åh, har en miljon bilder från idag typ. Min sista dai i High School, och det var både underbart och super sad. efter skolan blev jag avsläppt vid hotellet och efter 287 dagar träffade jag min familj igen!! Amazing, what else can I say? Det blev cherry berry och walmart haha... Därefter var det marisas summer party, och jag drog med mig två av brorsorna dit också haha:) Känslosam men helt underbar dag!

 
 

Here We Go One Last Time

         

Last Day of High School, Forever

         
Min första dag i High school, så mycket som hänt sedan den dagen!
 
Mixed feelings... Imorgon händer det så mycket, och jag vet inte vad jag känner om allt. Sista dagen i high school forever, och jag som älskar det. Hur gör man med alla människor man pratar med varje dag i skolan men aldrig riktigt hänger med utanför skolan? Sen efter skolan är ju familjen här, och jag är supeeer excited för det såklart! Gash, kan knappt fatta att de kommer vara här i älskade Rapids! Och på kvällen ska jag på Marisa's party som jag såklart är excited för. Men det händer så mycket på en dag... Och på fredag är det dags, det är Graduation. Jag är inte redo ännu?

Mina Grabbar!

         
Jag och Graham på första bilden, och sen jag och Lukas. Ska sluta lägga upp bilder från prom snart, men hade ingen annan på mig och Graham tillsammans tror jag?!
 
Hade en great dag! Först kom Marisa med mig hem, och det blev target med henne och Lukas. Hon åkte hem ganska tidigt och då kom Cody, Graham och Calvin hit. Vi, och Lukas och Becca åkte till DQ och åt glass, sedan hem där vi chillade ett par timmar. Gash I'll miss them soo much! Och Graham skrev sötaste meddelandet i min yearbook haha, love him:)
 
39 timmar tills jag träffar min familj igen, galeeeeet!

Underbar Dag!

         
Jag och Landon!
         
Vacker utsikt, plus Lukas som fiskar!
         
Granpa Roger och Landon!
         
         
Haha han "tog kort" på mig också! 
         
         
Åh, han kramar sin syster Delaney!
 
Idag var en helt underbar dag! Vi vakna 8.30 (tidigt för mig haha) sen åkte vi (jag, Lukas &Becca)  till Rapids och fixade lite sen kom Reid och plockade mig och Lukas upp. Vi åkte och spelade fotboll med ett par kompisar, sedan åkte vi till Reids hus för Champeojs Leauge finalen, och hade en grym dag! Efter det kom vi tillbaka till the cabin, där det förresten är sjukt vackert. Jag lekte med min baby cousin i flera timmar, han är såååå söt. Han har tre syskon som också är jättesöta haha :) 
 
Fick ett mail av mamma, min familj är nu i USA!!! Omg, jag kommer träffa dom om 5 dagar!

Memorial Day Weekend

Fick mail av bade mamma och pappa, de (och mina broder) sitter pa planet nu pa vag till USA!!! Carl ar redan i USA och har varit har en vecka, kanns sa sjuk att jag traffar dem igen om 5 ynka dagar!! Sjalvklart ar jag super excited, men ocksa sad for det betyder att det borjar bli slutet pa detta utbytesar, och jag alskar livet mer an nansin just nu. Det ar sa awesome har!! Onskar att jag hade i alla fall tre mer manader... Men jag ar glad for det jag fatt!
 
Pa mandag ar det Memorial Day, vilket betyder ingen skola. Hela helgen spenderas vid var cabin, dar det ar sa himla vackert. Vi har grannar som vi ar kompisar med och det ar sjotomt. Isen forsvann forra veckan, och jag och Lukas badade inatt, haha kallt var det! Idag ar vi dock i town for fotbollsmatchen, och sa ska vi spela lite med ett par kompisar! :)
 
 

Ronja
hej! jag ska själv åka som utbytesstudent till Minnesota till sommaren och jag ser jättemycket fram emot det! var bor du någonstans? jag undrar hur det är med sporterna i skolan, finns det nybörjarlag eller måste man ha spelat förut för att få vara med? :)

Hej! Ah vad kul! Jag bor i norra Minnesota, i en small town som heter Grand Rapids. De borde ha atminstande tva lag, Varsity och Junior Varsity, sa aven om du aldrig spelat den sporten forut kommer du i alla fall med i JV, eller sa funkar det pa min skola. Mitt tips ar; GOR EN SPORT! Speciellt i borjan, aven om du aldrig spelat den forut, eller inte ens gillar det speciellt mycket, det ar ett jattebra och enkelt satt att fa kompisar i borjan!

Fun Day at Track!

         
Haley, jag och Sara efter mitt sista track meet!
         
         
         
Vårt team! Maddie, Sara, Haley, jag, Kenna, Kaitlyn och Hannah!
 
Hade ju mitt sista track meet igår, och idag hade vi "fun day". Vi sprang, eller de gjorde jag glömde kläder idag haha så jag fick skjuts, till Blandin Beach. Där blev det att göra typ sand slott (fast andra motiv), spela lite golf, scavenger hunt, äta lite och glass såklart! Helt underbart var det! 
 
Efter det åkte familjen till ett ställe som heter Gun park, fast det egentligen är ett baseball field och typ en park, och det var jättevackert. Där var det middag med Beccas FFA (en klass hon har i skolan). Sen blev det också en tripp till Walmart med Becca och Lukas. Bra dag! 

The E.V.A.N. project

Idag hade jag miitt sista track meet! Både tråkigt och skönt! Har imorgon en beachday med laget, excited! :)
 
Det finns också en kille som graduated förra året sedan som har två syskon i high school som nu är väldigt sjuk, så idag delade de ut sånna där knappar man sätter på tröjan, och det innebar att folk kunde krama dem. Visst det hjälper inte Evan att klara av sjukdomen och alla behandlingar, men alla kommer närmre varandra och de finns där för honom. Jag känner honom inte, men jag hoppas verkligen han klarar sig!
 
Såg en video på youtube igår om lite liknande fall, fällde ett par tårar, men det var också inspirerande! Värt tiden!

Scavenger Hunt #2

         
         
         
         
 
I lördags var det avslutning med International Club, så vi hade en andra scavenger hunt. det var helt okej, men den första var mycket roligare! Men i alla fall hittade vi på en hel del roligeter!
 
Idag är det 9 dagar tills jag efter då, 286 dagar, träffar min familjen igen! De kommer hit, och jag är galet excited!

Last Choir Concert

Ikväll hade vi sista choir concert. Jag har bara varit med i några månader, men det innebär ju också för mig att det är slutet nu och att jag ska hem snart. Så det var ju ändå en konstig känsla för mig med...
 
Min favoritsång var i alla fall Baba Yetu, och jag nästan avgudar Lukas som, trots att han egentligen inte hade tid, kom dit och filmade allla våra låtar. Här är i alla fall Baba Yetu! Min favorite part är 1:43 in i låten då Nathan sjunger utakalooooo, får rysningar! Jag är om någon undrar högst upp, tredje till höger!

Color Me Quick 5K

         
Jag och Megan! Ingen bra bild, men so what. I was there, Grand Rapid's first color run!

Surprise!

         
         '
         
         
Och ja, jag ser ut som ett kioskmongo på bilderna, men whatever haha!
 
Ikväll hade vi ett surprise bithday party för Marisas syster Emma! Besotd av bonfire, tårta, pajer, the cup song typ 1000 gånger och massor andra roligheter. Härlig kväll!:)
 
Imorgon har vi också color run här i Grand Rapids som jag ska vara med i! Man springer/går 5 km och de kastar färg på en. Bilder kommer förhoppningsvis!  Är så galet excited haha!

Yearbook!

         
         
         
Haha kunde inte få bort skuggan på de två undre bilderna...
 
JAG HAR FÅTT MIN YEARBOOK! Känns så amerikanskt med alla sidor fyllda med bilder och kommentarer från alla möjliga event under året. Ska se till att jag får den fylld med signs!:)

Spring Fling

         
Bild från förra veckan. Marisa kom med mig hem, vi gick till Target och var där i mer än en timma. När vi kom hem och hon åkte var jag ute och cyklade med Lukas och corrina, L&M och Target igen blev det. 
 
Denna vecka är spring-fling. Det är lite som homecoming, fast utan king and queen och för att det är vår typ. Det är utklädnad onsdag till fredag. Idag var det college apparel så alla seniors kom med tröjor med deras blivande colleges på, och jag kom med min YALE tröja som jag köpte som second hand online förra året, haha och en kille trodde på mig när jag sa att jag egentligen är så smart att jag gick där förra året...
 
Imorgon är det stoplight, man ska ha på sig grönt om man är singel, gult om det är komplicerat/man inte vet och rött om man är i förhållande. Haha, faktiskt ganska kul ju! På fredag är det Hawaii tema, T-Hawk Idol och pep-fest. Excited! Har också en lördag framför mig fullproppad med roliga planer, men det tar vi en annan dag! 

Vaaaaarmt

         
         
 
Marie kom med mig hem idag, och det blev två besök till target, en himla massa glass och solsken och värme! 30 grader i skuggan, de ni!!

Mors Dag i Duluth

         
         
         
         
         
         
         
 
Igår vad det som sagt morsdag, så den började met att gå upp vid 7 och uppvakta Maria med frukost och kort. Vi gick till kyrkan vid 8, och därefter var det Marias val vad vi skulle göra under dagen. Det blev att hela familjen, utom Becca som behövde jobba, hoppade in i bilen. På vägen stannade vi vid några gamla tåg som man kunde klättra runt på!  Vi fick inte veta vart vi skulle, men vi ended up in Duluth, at Adventure Zone. Det blev klättring, som jag nu officiellt är sämst i världen på, laserdome, minigolf och Wendy's på vägen hem. Gud vad kul vi hade i alla fall! Helt underbar dag! 
 
När vi kom hem kände jag mig jättesjuk, så gick oh la mig halv 9, fick nästan 11 timmars sömn! Känner mig sjuk idag med, så åkte hem från skolan. Ska plugga och vila så är jag nog bättre imorgon.
 
Och stort Grattis på födelsedagen mamma!! :)

Mors dag!

         
 
Stort Grattis på mors dag mamma! 269 dagar sedan jag lämnade Linköping, men vi ses igen om ynka 18 ♥

Lycklig

         
         
         
 
Hade en helt awesome dag! Marisa kom med mig hem, jag lagade mac&cheese för första gången. Därefterkom Graham, Cody och Calvin hit ett tag. Vi hängde här en timme typ med Becca och Lukas också. Därefter åkte vi till Target, plockade upp Amanda och sedan var vi på ett äventyr haha! Galet kul hade vi i alla fall. Därefter gick vi till grannens hus som är sjukt lyxigt haha, och umgicks resten av kvällen med två tjejer vars grandma bor där. 
 
Vi åkte till Caribou's drive-tru, därefter Applebee's. Gaaah, sjukt kul! Fick en snapchat av en av mina bff's (haha Bridger) att han krockat med sin bil... I alla fall, efetr det åkte vi hem med de två tjejerne hit, och Cody och Calvin. Calvin och jag lärde oss the cup song!! Haha, därefter när alla gick hem blev det lite bastu. Hela dagen var sjut spontan, och helt jävla underbar! Just let me stay in this moment forever♥

Today was a good day

         
         
Har tyvärr inga bilder från dagen, så ni får nöja er med dessa charmiga pics!
 
Idag var ännu en bra dag. Fick veta att mitt B jag fick på ett matteprov egentligen var ett A för min lärare rättade fel, score! Ärligt talat gillar jag skolan betlydligt mer här, kanske för att jag inte stressar så mycket dock... Anyway, efter skolan fixade jsg en sak emd Marisa och hennes syster Emma. Därefter var jag och M och hjälpte på ett track meet här i Rapids för Junior High (middle schoolers), och det var ganska kul faktiskt! Sist men inte minst hade vi concert, alla band och choirs 6th grade and up. Tog oss en och en halv timme, vilket kändes långt då man satt väldigt obekvämt. 
 
Hade också den roligaste bilfärden hem, haha! Och efter att vi varit hemma ett tag åkte jag till DQ med Becca, Amanda, Lukas och Janie. Haha, becca bestämde sig för att backa genom drive-thrun... Intressant kväll, och mycket rolig haha! Havin' a good time!
 
Och idag är det 2 veckor tills min familj dyker upp här i Grand Rapids, och om 6 veckor anländer jag till Linköpings airport. Har jag sagt att det går fort? Lite för fort...

Prom i detaljer

        
        
De forsta tva bilderna ar ifran Grand March, de andra tva fran post prom!
 
Hej! Nu sitter jag i skolan under 5th hour som ar study hall, har inget battre for mig sa tankte att jag kunde skriva lite. Darfor jag inte har svenska bokstaver... Vet att jag har visat massor bilder fran prom, men tankte beratta lite mer detaljerat hur min dag/kvall/natt sag ut! Jag har sakert 600 bilder fran den kvallen, om inte fler!
 
Jag tog sovmorgon, vilket var valbehovligt for jag visste att jag hade manga vakna timmar framfor mig. Jag borjade fixa lite infor kvallen runt tolv, men smink och har borjade vi med runt 2. Becca gjorde mitt och Marisa's har, och sen var ocksa Marisas syster med. Runt 4 kom ocksa Taylor, som jag da inte kande sa bra, till oss. Cirka en halvtimme senare dok alla upp (forutom Cody som hade en match), och foraldrar och slakt som ville ta kort. Man gav blommor i paren, tjejerna gav en att satta pa kostymjackan, och killarna ett for tjejernas handleder.
 
Efter att vi tog kort ihop akte vi till en restaurang som heter Sawmill och at. Vi var de enda paren dar innan prom, sa alla andra som var dar tittade massor pa oss. Haha, nar vi lamnade fick vi till och med applader. Da akte vi i alla fall till Grand March heter det. Man radade upp i parvis, och man gick ut med sin parter i den lilla gangen framfor massor manniskor i publiken, och sa horde man i hogtalarna "Annie Johnson, escorded by Bridger Hopkins". Haha jag var sa galet nervos att ga i klackarna infor alla, men det gick bra! Darefter var det sjalva prom. Det var i hockeyhallen, dar Grand March varit tidigare. Det var lite lame i borjan, men det berodde helt pa vilka man var med, och jag var med roliga manniskor sa jag hade sjukt kul hela tiden. Prom holl pa till 11.30, och darefter var det postprom.
 
Post prom var en av de coolaste sakerna jag varit pa, just for att det var sa amerikanskt. De hade alla mojliga tankbara aktiviteter dar, dar man spelade fotboll fast man kunde bara vara pa ett stalle (ni vet som de bordsspelen som finns), en stor uppblasbar hinderbana, beach volleyboll, basketball, baseball (ni vet som i filmer, dar det ar en maskin som skjuter bollen emot dig!), photo booth, massor mat och andra roliga saker. Man kunde ocksa vinna priser bara genom att vara dar (sa man inte ar ute och dricker istallet), och Marisa vann en ipad mini.
 
Efter post prom kom vi hem runt 3.30, och Lukas och jag satt uppe nan timme innan han gick och la sig. Darefter var jag uppe, skypade lite och sa. Det var en av de basta kvallarna jag haft har, helt underbart! And that was my magic prom night, haha!
 

Fraga om ambassaden

Donna
Hej!
När var du på ambassaden och när var din tid? Jag ska dit i Juni och är jätte orolig!
Hej! Jag var valdigt sen, och jag bokade min tid i slutet av juni och den forsta lediga tiden var i borjan av augusti. Boka i god tid ar mitt tips, for jag var jattestressad! Det ar verkligen inget du behover oroa dig for, men det ar viktigt att du har med dig varje litet papper som kravs, annars kan de saga at sig att boka en ny tid, och vantelistan ar lang! Se till att ha en mapp med alla papper i som behovs! De fragade fragor som vart jag skulle och sa, men det var inte en interviju riktigt, mer smaprat medan hon fixade klart alla papper som jag givit henne! You'll be just fine!:)

Love This Life

         
Har suttit i the hot tub room med lukas hela kvällen och fått en himla massa plugg klart. Now we're just fooling aound on 9gag haha!
 
Jag älskar mitt liv! Haha, men det rullar på nu. Jag bara älskar allt, och det känns nästan lite som i början igen. De senaste dagarna har jag blivit alldeles excited över allt amerikanskt igen. Kanske är det vädret som gör mig glad, eller så är det att jag börjar uppskatta allt sjukt mycket mer nu i slutet. Det har varit över 30 grader i solen i tre dagar i rad nu!♥
 
Två saker som hände idag, som får mig att älska USA ännu mer:
  • En freshmans mamma fick bröscancer, så idag hade massor på skolan rosa tröjer för att visa att de är emot bröstcancer. Okej, det hjälper ingenting att de har på sig dessa tröjor, men det blir en himla spirit på skolan och folk dras samman. Det är high school, folk är omogna, men de finns där när det väl gäller!
  • Hahaha, okej så jag har en kille i min klass som heter Stevie, eller Steven på riktigt. Idag fick jag veta att han fick sitt namn efter sin pappa. Och så fick fyra av hans bröder också! Så hemma är de kallade efter nummer, haha!
 

Two Hundred And Sixty-Three Days, May 6th

         
Två till bilder från Grand March som jag hittade på facebook. Var grymt nervös innan för jag är inte speciellt bra på att gå i klackar och det var massor i publiken, men sen när det var över på halvminuten ville jag bara göra det igen haha!
 
Det var riktigt varmt och skönt idag, haha nästan att man klagade lite under track träningen. 30 grader i solen i alla fall, hur skönt som helst! Imorgon ska det vara fint igen och vi har track meet. Det är limited så vdet är bara 2 per gren, men alla andra får åka med som "stöd", så jag ska dit och support my team. Och sola såklart haha! Förhopnningsvis får jag lite bränna! 
 
Imorgon bitti är det också en frukost för honor students och exchange students som jag ska på. Ska bli kul att se vad det är för något! :)

Track

         
 
Jag älskar verkligen track! Det är så himla kul, och tjejerna är så roliga. Vi hade i alla fall gruppfoto i fredags. Om ni tittar noga kan ni nog se mig, näst understa raden i mitten! 
 
 

PROM 2013

Prom var så himla lyckad, hade en riktigt bra kväll! Först foton med gruppen, sedan middag på en restaurang, därefter Grand March, Prom och sist post prom som var typ en efterfest med massor olika aktiviteter som höll på till tre på morgonen. 
 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         

Kort video


RSS 2.0