"Nästan" vår

 
         
         
Corrina på sin testing, hon fick nytt bälte! 
 
Den senaste veckan har jag haft vårkänslor som bara den. Eller okej, vi har ju fortfarande en halvmeter snö, men det har varit soligt och plusgrader. I tisdags hade jag i alla fall en toppendag! Marisa kom med mig hem, sen kom också Cody över så vi tre och Lukas åkte till Target och sen Caribou. Standard för mig nuförtiden haha. Vi har en utbytesstudent i Rapids nu i två veckor, som annars bor i Iowa, så hon kom också. Sedan när vi kom hem kom även Reid över. Vi hade snöbollsfight, och haha det var så himla kul! Kände mig lite som 10 igen, men det var riktigt roligt! Sen gick vi in och kollade film, och så kom även Graham över. Älskar det verkligen sjukt mycket när man inte planerat något speciellt, sen gör man någon spontant! 
 
Idag var också en bra dag, har varit ganska effektiv faktiskt. Åkte hem från skolan, städade, åkte iväg och tittade på Corrina's Taekwondo testings med Maria som höll på nästan 3 timmar, därefter blev det käka på kinarestaurang. När jag kom hem var jag i hot tuben en kortis och nu ska jag strax sova. 
 
Ska spontant också i helgen till Minneapolis (yaaay!) med en kompis till min värdfamilj och ett par utbytisar. Är sjukt excited!! Längtar som bara den till Mall of America också haha! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0