Choir Tour 2013

         

         

         

         

         

         

         

         

         

         

         

Åkte alltså iväg på choir tour i söndags. Som jag skrev på bloggen var jag ganska nere, var lite homesick och så. På kvällen åkte vi till Chanhassen, som är ett ganska fancy ställe. Man klädde upp sig fint i klänningar och killarna i kostym. Först äter man, sedan fick vi glass, och sedan började musikalen Bye, bye birdie. Det var en paus, då man fick äta efterrätt, därefter började andra akten. Den var riktigt bra, och den påminde lite om Grease. Blev på bättre humör då faktiskt!

 

I måndags åkte vi till the capitol och cathedral. Hängde mest med Marie, Emma och Andre där. Det var riktigt roligt. Därefter lunchade vi i en mall, och därefter åkte vi en stund till ett college. Och sist, men inte minst åkte vi till Mall of America! Efter ett par timmar där though åkte vi till hotellet, och nästan alla 60 kids i kören gick till poolen tills vi blev kicked out haha. Då gick kanske 10 till ett rum och bara hängde där. Det var i alla fall väldigt kul!

 

Sista dagen, igår, åkte vi till the science museum. Vi var där ganska länge, så jag, Emma och Marie satt och åt och pratade majoriteten av tiden. När vi åkte hem somnade jag efter 10 minuter kanske, och vaknade upp i Grand Rapids haha, och resan tog mer än 3 timmar. Det kanske berättar lite hur lite jag sov de senaste nätterna haha!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0