9 dagar i Sverige

         
Mississippi River skylten i Grand Rapids, bilden är tagen på vägen till flygplatsen
         
Sista familjebilden, plus Maddie som var med. Till höger är jag och tjejerna som mötte upp mig, de hade en jättestor skylt med sig också som inte kom med på kortet haha!
 
 Förra onsdagen sa jag hej då till min familj i Duluths flygplats, för att kanske 16 timmar senare mötas av min familj och fina vänner i Linköping City Ariport. Det har varit jättekul att träffa alla här hemma igen, men jag kan ändå inte släppa det som för 2 veckor sedan var min vardag. Jag saknar allt och alla så otroligt mycket, men ändå känns det som hela mitt utbytesår var en jävligt bra dröm. Idag skypade jag med dem för första gången sedan jag lämnade, och jag insåg verkligen hur mycket jag saknar det och dem. 
 
Jag ska försöka se till att ha en riktigt bra sommar nu, och i och med att jag nu är 18 finns fler saker att göra. Däremot känns det som det kommer ta lång tid för mig innan det kommer kännas helt normalt att vara i Sverige när jag har allt det där bakom mig. Jag kommer alltid minnas mitt utbytesår med ett leende, klart bästa året i mitt liv hittills. 
 
Jag kommer att kika in här då och då, det kommer troligen något eller några fler inlägg. Så har ni frågor är det bara att fråga! Och om det är någon som ska som utbytesstudent i höst och har en blogg, skriv gärna din bloggadress och vart du ska bland kommentarerna, jag följer er gärna! :) 

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag ska till Simla, Colorado! www.americaemma.se

2013-06-29 @ 22:32:40
URL: http://americaemma.blogg.se
Postat av: Emma

Hej, ordnar YFU några resor under året? Och isf, vet du hur mycket dom kostar?

2013-07-01 @ 15:57:09
Postat av: Louise

Visst var du med i skolans choir? Vad brukade ni sjunga för sorts låtar? Är det typ som glee eller är det mer som en kyrkokör haha? :)

2013-07-03 @ 21:34:04
Postat av: ronja

jag ska till Cambridge, Minnesota! åker om cirka 2 veckor, är sååå nervöst/spänd/nyfiken/excited!!

2013-07-08 @ 14:59:09
URL: http://ronjaistaterna.blogg.se
Postat av: Anna

Jag ska till USA, men vet fortfarande inte vart jag kommer!!

2013-07-08 @ 17:53:00
URL: http://usaanna.blogg.se
Postat av: Donna

Vad hade du för mobil där och så?

2013-07-11 @ 23:03:42
URL: http://dinhdonna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0