9 dagar i Sverige

         
Mississippi River skylten i Grand Rapids, bilden är tagen på vägen till flygplatsen
         
Sista familjebilden, plus Maddie som var med. Till höger är jag och tjejerna som mötte upp mig, de hade en jättestor skylt med sig också som inte kom med på kortet haha!
 
 Förra onsdagen sa jag hej då till min familj i Duluths flygplats, för att kanske 16 timmar senare mötas av min familj och fina vänner i Linköping City Ariport. Det har varit jättekul att träffa alla här hemma igen, men jag kan ändå inte släppa det som för 2 veckor sedan var min vardag. Jag saknar allt och alla så otroligt mycket, men ändå känns det som hela mitt utbytesår var en jävligt bra dröm. Idag skypade jag med dem för första gången sedan jag lämnade, och jag insåg verkligen hur mycket jag saknar det och dem. 
 
Jag ska försöka se till att ha en riktigt bra sommar nu, och i och med att jag nu är 18 finns fler saker att göra. Däremot känns det som det kommer ta lång tid för mig innan det kommer kännas helt normalt att vara i Sverige när jag har allt det där bakom mig. Jag kommer alltid minnas mitt utbytesår med ett leende, klart bästa året i mitt liv hittills. 
 
Jag kommer att kika in här då och då, det kommer troligen något eller några fler inlägg. Så har ni frågor är det bara att fråga! Och om det är någon som ska som utbytesstudent i höst och har en blogg, skriv gärna din bloggadress och vart du ska bland kommentarerna, jag följer er gärna! :) 

Everything comes to an end at some point, and this is it for me

Om 11 timmar och 40 minuter lämnar jag Grand Rapids, och om 17 timmar sätter jag mig på planet hem mot Sverige. Jag är som en bergodalbana nu, ena sekunden gråter jag, andra försöker jag att inte tänka på det och kan därmed hålla det inne. 
 
Idag hade jag mitt go away party, och det var väl 10-15 av mina närmsta kompisar här. Vi gjorde massor roliga saker, men det var inte lika kul i slutet. Fan vad jag hatar att säga hej då. Kunde inte stoppa tårarna alls, och så har det varit konstant de senaste dagarna. Ett utbytesår är helt underbart, men att säga hejdå är nog det värsta jag gjort mitt liv, och jag kan tänka mig att det blir värre imorgon på flygplatsen.  
 
Om allt går som det ska är jag hemma i Linköping runt 5 den 20e, jag har tänkt att lägga upp bilder från de sista dagarna då. Nu ska jag fortsätta packa och försöka klura ut hur jag ska få med mig saker hem i väskan som redan nu är överfull... 

The Past Two Days

         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
 
Har haft två helt undrbara dagar! Har verkligen en helt awesome tid nu i slutet, solen skiner, det är varmt och jag har helt amazing kompisar här, och bästa syskonen! Love life helt enkelt!
 

Video Update


How am I gonna be able to pack a life in a luggage?

 
My feelings right now about leaving the life I've been living the past 298 days. Just as excited I am to come home to see my friends again, as sad and scared am I to leave all this behind. That there is no way back to the same life that I have lived and loved. To understand it will be over, and it'll be time to move on.
 
"We start to realize how much things have changed, and that the hardest part of being an exchange student is balancing the two completely different worlds we now live in. Trying desperately to hold on to everything, every memory, while trying to understand what it all is we have to leave behind.
 
We will leave our best friends to return to our best friends"

On Repeat in my Headphones♥


10 Days Left in the USA

         
         
Vi har vårt egna lilla fish fry i vårt garage! Och Randy visar upp sin "sportbil" haha!
 
De senaste dagarna har jag varit iväg och fiskat (fick typ 10 fiskar, yay!), varit på både Reids och Ari's&Andre's grad party, varit och kampat med Marie's host parents, och hängt med ett par kompisar. Känns som jag knappt haft en minut över, men nu när jag bara har typ 10 dagar kvar vill jag göra saker hela tiden! Fast jag känner mig helt slut just nu... Har dock så mycket mer som jag ska göra tills jag lämnar!

Vad som kan hända på en vecka!

         
         
         
         
         
         

En vecka sedan jag skrev här senast, och gash vad mycket som hänt! Sedan förra torsdagen har jag träffat min familj igen, haft graduation, haft en bonfire hos oss, åkt iväg till en gruva som var 800 meter under jorden, åkt till vår cabin, varit på en resa till Minneapolis med familjen och Corrina, varit i Mall of America igen, varit downtown Minneapolis bland alla skyskrapor för första gången, haft en häng kväll på Applebee's med en gäng kompisar, besäkt Sam (värdkusin) i Bemidji och haft en häng kväll med Reid och Lukas. Galet mycket, eller hur?!
 
Imorgon ska jag iväg och kampa med Marie och hennes familj, och hela helgen har jag grad partyn att gå på. Jag har också två veckor kvar här nu, och just nu är jag verkligen inte redo att åka hem. Kan man inte få stanna lite längre?

RSS 2.0