Blog Competition!

Hey Guys! I'm in a Blog competition called iX13 which is a competition for the Top 100 International Exchange and Experience Blogs. The price is an education package for children from Care's Help Her Learn program given in the winner's name. So, I'd appreciate it so much if you would like to nominate my blog. 
 
This is what you have to do:
 1. Go to this website: iX13
 2. Go to the commentary field on the bottom
 3. Write my URL, which is http://usannie.blogg.se
 4. Write my contact information: johnson95_@hotmail.com
 5. Press comment! 
You have to nominate before 23:55 Swedish time (4:55 pm my time zone in USA) January 31st (today!). Thank you!

Hej! Jag är med i en bloggtävling för att hamna bland de 100 Bästa Internationella Utbytes eller Upplevelsebloggarna. Priset är ett utbildningspakt för barn från Care's Help Her Learn program som ges i vinnarens namn. Jag skulle uppskatta det massor om någon kände för att nominera min blogg! 
 
Såhär gör du:
Skriv allt på engelska!
 1. Klicka på länken: iX13
 2. Gå till kommentarsfältet nere på sidan
 3. Skriv in min URL, som är http://usannie.blogg.se
 4. Skriv in min kontaktinformation: johnson95_@hotmail.com
 5. Tryck "kommentera"
Det stänger 23:55 svensk tid den 31 januari (alltså idag!). Tack! 

Fråga!

Mikaéla
Hej! :) 

Hur är modet i USA? Typ hur klär mig sig en vanlig dag i skolan? Jag har läst på andra utbytesbloggar att många av tjejerna går runt i yogapants och liknande, stämmer det? Och vad är den största skillnaden mellan sättet att klä sig i Sverige och sättet att klä sig i USA? :) 
 
Hej där!
Klädstilen här är vääääldigt bred måste jag säga! Som jag skrivit ett par gånger ser man flera varje dag som går med pyjamasbyxor. När jag såg det första gången tyckte jag det var jättekonstigt, men nu har jag faktiskt vant mig. Det är samma sak med jeans som är vida vid vaderna, det är något som i princip varje tjej har. Däremot finnns det däremot en hel del tjejer som också är väldigt fashion. Eller mycket handlar om att fixa sig fin i håret, men man ser att de lagt ner mycket tid på att välja ut kläder också. Dock måste jag säga att klä sig fashion här är helt annorlunda jämfört med i Sverige. Yogapants är väldigt vanligt bland tjejerna, ja! 
 
Största skillnaden enligt mig är att här klär man sig över lag betydligt mer slappt. Du smälter in om du har mjukisbyxor till skolan, ändå har jag inte kännt mig tillräckligt bekväm med det haha. Det är lite så att hur fult du än klär dig, finns det någon som klär sig värre, och hur mycket du än klär upp dig finns det alltid någon som klär upp sig mer. Detta främst för tjejer! Killarnas klädstil är betydligt mer slapp här.
 
Tänkte lägga upp lite bilder inom en snart framtid haha på kläder som är väldigt vanliga här men som vi knappt använder! Kram
 

Awesome Weekend

         
         
Vincent!
         
Haha, awesome picture på Carl!
         
Och, deras helt awesome stumpor haha!
         
Haha, vi råkade välta snöskotern när vi åkte. Inge gjorde illa sig, och även om det var lite läskigt var det ganska kul haha!
 
Helgen var awesome! Fredagen blev en lugn kväll då vi spelade kort ett par timmar. I lördags blev det först att träna lite, sedan pulkaåkning med barnen i familjen och sedan hade jag snackat med Graham så jag, Lukas och Becca med killarnas Lacrosse match i Duluth! Det var sju av killarna i laget, en som körde, och oss tre i en minibuss och det var hur kul som helst haha! Har aldrig kollat på lacrosse förut, men det var riktigt roligt. Så ska nog följa med snart igen! :) Idag fyller Becca 16, och det firade vi igår. Vi tog snöskotrarna till Zorbaz och beställde lite chips, guacamole och salsa, Zorbaz har det bästa!
 
Nu ska jag träna lite, och titta på Green Street Hooligans är planen. Har sett den säkert 10 gånger förut, och igår, men älskar den filmen! Den finns på youtube, så mitt tips är att se den! Känner verkligen att jag måste träna idag, har tryck i mig Ben&Jerry's och en hot chocolate från Caribou Coffee... Vi hörs!

First Week of Quarter One, Second Semester

Haha, Corrina kom in i mitt rum medan jag skrev detta så hon försöker läsa vad som står nedan. Hon är nio år och kan nog inte ett enda ord svenska tror jag, så det var väldigt bra gjort måste jag säga! 
 
Hej hörni! Har varit på gång att skriva flera gånger i veckan, men bara ändå inte haft lust. Denna vecka var ju alltså början på en ny termin som jag tror kommer bli helt awesome. Jag vet en del utbytesstudenter som inte gillar skolsystemet här, men som utbytesstudent älskar jag det! Jag väljer i princip 7 klasser som jag själv väljer med hjälp syv såklart. Men eftersom mina betyg inte spelar någon roll alls, förutom att jag måste få C (vilket mostavar typ Godkänt) så har jag ändå valt att ha ganska enkla klasser. Så jag tänkte berätta kort om mina klasser jag har nu.
 
 1. Multimedia Mania - Vi lär oss typ photoshop, väldigt basic nu i början men ändå väldigt kul. Jag en snäll lärare och trevliga människor i klassen, så tycker om den mycket! 
 2. Advanced Algebra - Den enda klassen som är detsamma som förra terminen. Däremot med en helt annan grupp människor. Helt okej faktiskt, lär mig massor!
 3. A capella Choir - Behövde göra sångtest för läraren innan och haha, jag är övertygad om att han lät mig börja för att jag är en utbytesstudent. Jag sjunger som en kratta! Men väldigt kul, härligt folk och får en Glee-känsla haha. Awesome!
 4. English Media Communcation - Måste ha en engelska klass enligt YFU och denna klassen är så sjukt rolig! Hade med sophomores förra terminen, men nu är jag äntligen med juniors och seniors (alltså min ålder). Första halvan av terminen handlar bara om film, och min första läxa jag fixk över helgen var att titta på en film jag själv valt. Har hittills haft en del diskussioner i klassen, så jättebra lära-känna-nya-människor-klass!
 5. Study Hall - You gotta love this class! Har jag läxor gör jag dem, har jag inte chillar jag bara, haha!
 6. Global Issues - Vi pratar om vad som händer i världen idag, alltså nyheter. Jag har inte hittat en enda kanal på tvn som sänder nyheter den tid på morgonen då jag har tid, så helt perfekt! Rekommenderar detta till alla som ska åka iväg! 
 7. Printmaking - Ni vet sånna där potatistryck man gjorde på dagis? Haha, lite mer avancerat än så är det såklart, men det var bästa sättet jag kunde komma på att beskriva det. Men vi ritar av något, sedan ska vi typ tälja ut det på en brädskiva och make our print! 
Nu är det fredagskväll och tror det blir lite kortspelande ikväll. Vi hörs! :)
 
 

And after all, you're my wonderwall

         
         
Två random bilder som jag tagit här!
 
Jag hade rätt när jag skrev att jag trodde dessa dagar skulle bli underbara, för jag har haft ett par sjukt bra dagar. Jag har umgåtts mycket med amerikanska kompisar och haft det riktigt roligt! 
 
Igårkväll var jag lite med Lukas och Vincent, men huvudvärken tog över så jag la mig tidigt. Vaknade upp 13 timmar senare och mådde bättre! Idag har jag tränat och lagat middag tillsammans med nästan hela familjen och gud vad gott det var! Kom också nyss hem efter en träff med vår Area Rep. Vi åkte till Caribou Coffee, och jag drack precis den bästa hot chocolate i mitt liv! 
 
Nu ska jag strax lägga mig, och peppar för ny termin och nya klasser imorgon! Det är också Martin Luther King Jr. Day så tror det kommer handla lite om det också. Here we go! 

Minnesota Hockey Day

         
         
         
         
         
         
Sista bilden är ganska random, men den visar ganska bra hur kallt, blåsigt och snöigt det var!
 
Minnesota Hockey Day. Det var väldigt kul, och häftigt att få vara med om det här, men det var samtidigt bland det värsta jag gjort här. Haha, jag älskar hockey men gud så kallt det var! Det var -27 grader C plus vind. Kan ni tänka er att sitta still i detta väder? Plus att det snöade. Jag måste ändå säga att det är ganska coolt att allt är på en sjö! Bilar var parkerade där, pubilk och sittplatser, massor snöskotrar osv! Jag och Marisa klarade cirka två timmar tror jag, sedan hade vi ont i hela kroppen på grund av köld så vi åkte hem. Jag satt lääänge i vår hot tub då, så nu känner jag mig som en människa igen. Skönt! 

Det senaste dygnet

         
Jag och fina Marisa från Tyskland! Hon ramlade dock på kvällen och bröt hennes armbåge!
         
Haha, jag och Jason!
         
Celeste, Noora, Marisa, Brooke, Marie, jag och Emma!
         
         
Körde "spoon" med lite folk hos Drew. 
         
Bridger och Jason
         
Häng hos oss efter bonfire hos Drew
         
         
         
Brandi! 
         
Lukas körde hockey för typ andra gången i hans liv. Haha älskar de enorma handskarna han lånade av Graham!
 
Det senaste dygnet har jag hunnit med så sjukt mycket! Det var en bonfire hos Drew igår med massor folk. Haha, det var så typiskt Minnesota med att ha själva bonfiren på isen på sjön, och folk parkerar sina bilar där och så. Vissa av oss utbytesstudenter var en aning rädda haha! 
 
Därefter åkte vi till Applebee's men det var fullt så jag, Lukas, Vincent, Giuliano och Bridger åkte hem till oss och hängde ett par timmar. Haha, det låter så konstig att säga "hängde" men kan verkligen inte komma på något bättre ord på svenska. Därefter satt jag och Lukas uppe ett par timmar och bara pratade, mycket trevligt! 
 
Idag började det med att Graham plockade upp mig och Lukas typ halv tolv så åkte vi och körde hockey med honom, Vincent och Brandi. Vi körde väl någon timma, sen åkte vi till Embers (en restaurang), sen till Target och därefter kom Vincent och Graham med oss hem ett tag.
 
Jag bakade kakor, och lite senare åkte jag till Noora's hus och hade tjejkväll med utbytisarna. Var väldigt trött, men hade det väldigt mysigt och trevligt. Vi gjorde kycklingsallad och till efterrätt fruktsmoothie, och gud det var så gott! Och smakade så fresh haha! Nu sitter jag i sängen och ska strax sova, och imogron är det Minnesota Hockey Day som gäller, och i år är den i Grand Rapids för första gången och jag har biljett! Yaay! Är så pepp! 

New Beginning

         
         
1. Mitt gitarr crew haha! Kommer sakna dem massor 5th hour!
2 & 3. Luke och Emma på sista historia lektionen!
 
Fem månader i USA! Och slut på första terminenen här. Kommer sakna det, men just nu är jag bara glad för långledigt. Ikväll bär det av till Drew's där det är filmkväll med International Club. Imorgon blir det att ta en efterlängtad sovmorgon, härligt!
 
Just det, jag vill ha kör nästa termin så då behövde jag prata med läraren så gjorde det efter skolan idag. Jag behövde sjunga för honom, både noter och en del av en sång. Min sångröst är ju inte den bästa haha, men jag hoppas jag kommer få vara med ändå. Oftast är de snälla mot utbytesstudenterna! :)

End of Semester One

         
         
Haha, jag och Corrina lekte framför webcamen...
 
Imorgon är sista dagen på den här terminen, och det känns faktiskt lite tråkigt. Jag kommer inte sakna alla finals och plugg som jag haft denna vecka men kommer sakna många klasser som bara är en termin. Men jag är ändå pepp på nytt också! Så imorgon är det "pizza party" på gitarren, och nånting "festligt" på creative writing också. 
 
Gitarrkonserten var i alla fall jättekul, och det är sjukt hur duktiga en del är! Igår hade jag också en del planer. Först gick jag ut och åt kinamat med Lukas och Reid, sen åkte vi till walmart haha, och sist till hockeymatchen. En bra dag med andra ord! 
 
På fredag är det ingen skola, så imorgon kväll är det filmkväll med International Club och på fredag är det hockey med lite folk och på kvällen/natten är det tjejkväll med utbytisarna. Kommer ha ett par underbara dagar framför mig om det blir som jag tror det kommer bli! 
 
IDAG ÄR DET OCKSÅ EXAKT PÅ DAGEN JAG HAR VARIT HÄR HALVA TIDEN!! OH MY GOD! Tiden går så fort!! Hittils har jag inte tänkt allt för mycket på det, men från och med imorgon kommer jag ha varit här fler dagar än jag har kvar. Det är helt sjukt!!!

Finals

         
Bowlingen var awesome, hade sjukt kul! 
 
Ikväll är det konsert som gäller med gitarklassen, ska bli ganska kul! Fast det är ju lite sad att vi bara har tre dagar kvar. Sen är det ny semester, så nu sitter jag här med mängder av plugg inför alla finals. Har egentligen inte alls tid med detta, har mer plugg än jag haft tillsammans denna semester tror jag. Och innan hade jag sett fram emot detta lite för att få se vad det är, och nej det är inget spännande eller roligt... Heh, back to work!

Lite questions & answers

Har varit dålig på att svara på kommentarer senaste tiden, men nu kör vi igen!
 
Anonym
Har de inget fullkornsbröd i USA ? o: 
och hur funkar det om man skulle bli jättesjuk och behöver läkare? Får man det gratis eller kostar det? 
Krya på dig! <3
Alltså, jo det har de. Eller det heter ju whole wheat bread, men det är inte alls som svenskt bröd. Blev osäker nu om det är fullkorsbröd, eller bara vetebröd... Men jag föreställer mig mörkt, grovs bröd som faktiskt är nyttigt. Men det finns inga sånna bröd.
Jag åker ju med YFU, och i priset man betalar ingår en försäkrning. Så om jag blir sjuk kan jag självklart åka till läkare, men jag måste höra av mig till mitt försäkrningsbolag. Helst ska man göra det innan, men om det är akut kan man göra det efter med. Jag fick ett papper på vad som ingår, och hur mycket de täcker. Så jag tror att det mesta ingår där!
Tack så mycket, mår bättre nu! :) Kram
 
Rebecka
Du verkar vara en sån underbar person :D 
~ För att åka 1 år på high school, krävs det att man har vissa egenskaper? typ att man måste vara Tex utåtriktad och social ? känner lite press, vill så gärna åka till usa ,men mitt problem är att jag är blyg :( är det värt det ändå?
Åh, tack så mycket! Blir jätteglad av sånna kommentarer! :D 
Det är väldigt bra att man är ganska öppen, men det det är inte alls konstigt att man är blyg i början. Jag minns knappt de första dagarna, vilka jag träffade eller några namn alls. Det blir lätt att man mest tittar omkring sig för det är så många nya intryck. Men det släppte efter ett tag. Så jag skulle egentligen säga att du bara behöver vara väldigt besluten att du vill göra detta, annars kommer det bli svårt. Så länge du ändå försöker få kompisar ohch prata med folk kommer det lösa sig. Och att du säger saker fel eller har ett roligt uttal spelar ingen roll, de har förståelse för det.
Om det är värt, ja. Jajajaja! Jag kan inte säga hur mycket jag faktiskt har utvecklats här, och vad mycket jag har fått vara med om! Så, åk om du har möjligheten! :)
 
Anna
"Fö-röd-mjuuuka...? Hmm är det rätt? Vad konstigt det låter...!!" Hahah! (Var tvungen att googla stavningen..;))
Hahahah, jag vet! Det känns verkligen helt fel! 
 
Anna
Jättefina bilder!! Vill också ha snö..:(
Tack hörru! Det är ganska likt Sverige dock, så du får ett år utan snö och sen är det back to normal again! :)

I got nothing but love for you

Har haft en väldigt bra dag, so far! har hunnit plugga lite, lagat lunch och hängt med International Club. Vi åkte iväg till en rink flera timmar och åkt skridskor och spelat hockey. Sjukt vad det var kul! Därefter åkte vi, typ 20 personer, till Country Kitchen. Nu är jag så mätt att jag har ont i magen! Men älskar det gänget, har så kul med dem! Jag tog med min kamera, men klantig som jag är hade jag glömt bort att jag lånat ut minneskortet till Lukas... 
 
Vid 9 ikväll blir jag upplockad igen dock, och då blir det "midnatts"-bowling men lite folk. Jag älskar att ha planer! :) Nu ska jag i alla fall vila lite, och läsa ett brev jag fick från Ellinor idag. Yaaay! 

No school and Readhead

         
         
 
Satt uppe sent igårkväll, men fick tillslut klart inlämningen. När jag vaknade imorse fick jag dock veta att vi hade inställd skola idag på grund av att det skulle bli is-storm, som för övrigt aldrig dök upp. Så istället fick vi en ledig fredag som spenderats skypande ett par timmar med Ellinor, skypade kort med Jimmy, Christopher och Patrik också. Jag och Ellinor började på en lista på massor saker vi ska göra i sommar, så nu har vi massor planer. 
 
Efter det gick jag till Target med Becca och Amanda. Bestämdemig för att en gång för alla färga håret annorlunda, så köpte brun hårfärg, och ha lite slingor i det. Däremot sitter jag här nu med rödbrunt hår, hehe. Men jag gillar att det är en förändring i alla fall! :) 

En liten uppdatering

         
Sitter här med tusen papper, broccoli and cheese och vatten. Pluggtime!
 
För ett år sedan spenderade jag i alla fall en timme varje dag för att läsa utbytesstudenters bloggar. Det var två jag följde riktigt mycket, men läste väl annars 10 till och från. Runt den här tiden blev det ofta att de skrev att "det händer inte så mycket nu", och jag tänkte att sådär vill inte jag skriva. Jag vill ju att detta ska vara ett äventyr varje dag, vilket det är till en väldigt liten del. Dagens äventyr var väl i sånna fall att fixa skjuts hem eftersom reid är sjuk, och jag starkt ogillar skolbussarna. Fick sen skjuts av Andre, så ett stort äventyr blev det ju inte riktigt ändå haha.
 
Nu ska jag plugga, har ett stort projekt i min Creative writing class som ska in imorgon. Älskar det ämnet, så jag ser faktiskt fram emot att plugga nu, men det är lite tråkigt att det egentligen inte spelar någon roll vilket betyg jag får. I övrigt händer det inte alls mycket här nu, jag är inne i vardagen så mycket som jag kommer bli här. Jag gillar det, men nu är det inte speciellt nytt längre. 
 
Kan berätta en lite rolig sak förresten. Som jag skrev skypade jag med Anna, som är en utbytesstudent i North Carolina just nu, häromdagen. Båda två är "in between" svenskan och engelskan. Det blev att man mixade svenska och engelska lite, för man inte kom på orden på svenska. Sen satt vi också en stund och försökte klura ut det svenska ordet för "insult", och när vi väl kom på vad det svenska ordet var kändes det bara så fel när man sa det. Haha, så är det alltså efter fem månader!
 
 
 

Annie's Lista

         
 
Idag mår jag mycket bättre, och gud vad jag är taggad på skolan imorgon. Idag kände jag i alla fall att jag var trött på att vara sjuk och att jag ville få något gjort, så jag skrev en lista på elva saker. Jag har gjort mer än hälften i alla fall, så lite nöjd är jag med mig själv. Och så har jag orkat städa och allt vad som behövdes efter att ha varit sjuk en vecka, nu är jag redo för livet igen!
 
Har också passat på att skypa med Anna. Det var så himla roligt! Nu ska jag i alla fall käka lite kvällsmat och förbereda mig mentalt för skola imorgon. Yaay! Vi hörs mina vänner :)

Prommenad

         
         
         
 
Mådde lite bättre igår, så orkade med en prommenad med Corrina. Det va i alla fall en väldigt fin dag så kameran fick hänka!
 
Idag ska jag skypa med Anna, yaaay :)

Nyår

         
         
         
         
 
Fyra bilder som får sammanfatta mitt nyår. Blev ju sjuk på kvällen, så egentligen hade jag roligast på dagen då jag lagade maten med Lukas och i början på kvällen! 
 
 

Tre Dagar

         
En sjuk Annie!
 
Tredje dagen i rad som spenderats liggande. Det är verkligen inte kul att vara sjuk! Och nu så har jag smittat Lukas också, haha inte bra! Idag har jag i alla fall mått lite bättre, yay. Det som suger dock är att jag får hemlängtan när jag inte gör något... Jag har börjat inse mer och mer hur mycket jag saknar småsaker från Sverige. Massor. Saker som Arlas mjölk, grevéost och fullkornsbröd. Och svensk husmanskost är något jag bara drömmer om just nu! Jag hoppas på att bli frisk så snart som möjligt så jag kan börja leva igen haha!

Frågor och svar

Har de senaste 24 timmarna sovit 17 av dem. Usch, det är inte roligt att vara sjuk! Tänkte i alla fall att jag kunde passa på att svara på lite frågor som jag fått in.
 
Sara
Vill så gärna åka till usa i ett år, men det blir nog till collage! Hoppas du har en fortsatt trevlig resa också! Har även en fråga, nämligen om du har gjort din design själv? Om inte, vart hittade du den!
Min design fixade jag till stora delar själv. Det jag inte gjorde, hjälpte min kompis Jimmy mig med! :) 
 
Anonym
Hej! :) du brukar lägga upp videobloggar. men skulle du kunna göra en sådan fast på engelska? :)
Hej där! Det skulle jag kanske kunna göra! :) Håll utkik!
 
Kristina
1: Vad är det för kamera och tillbehör du har med dig till USA ? När jag åker vill jag inte missa något! 
2: Det är väl inte samma kontaktutag i USA som i sverige? Måste jag köpa en ny plattång (exempelvis) med passande kontakt ? vad är smartast: att beställa hem en medans jag är i Sveerige(?) eller köpa när jag är i USA ? och hur är det med tandborste, tandkräm, bindor/tamponger ( Ska jag ta med mig en årsförbrukning ? )) , ? Älskar att du bloggar om ditt utbytesår i USA :D
1. Jag använder min Nikon D3100 med standard objektivet som man får till. Den kostade runt 4000 tror jag, men absolut värd varenda krona, jag har fått väldigt fina bilder härifrån!
2. Nej, det är ju annorlunda uttag här. Jag skulle i alla fall ge er som tips att köpa sånna saker i Sverige. För det är saker du kommer använda efter ditt utbytesår också, och det finns ju adaptrar att köpa som du kan använda när du är här. Och dessa finns här, och är billigare än i Sverige! 
Hygien artiklar är bäst att köpa här, det är biligare och så tar det annars onödig plats och vikt i väskan. Jag tog med mig en tandborste och en minitandkräm som jag kunde klara mig på de första dagarna, men inte mer än så.  Vad glad jag blir, tack! :)
 
Sofie
vet inte om du vet det här men, varför kallas dom twin cities? :)
De kallas Twin cities för att de är de två största städerna i Minnesota som ligger såpass nära varandra. Jag tror att det tog oss ungeför 15 minuter att åka emellan dem! :)

Bilderna från Twin Cities

         
         
         
         
         
         
         
 

Happy New Year Everybody!

         Tumblr_mfx7ngsv0l1rno4uyo1_500_large
 
Gott Nytt År allihopa! Jag kan summera 2012 i ett ord: Awesome! Har haft väldigt jobbiga stunder eftersom jag de fyra senaste månaderna utmanat migsjälv på ett sätt jag aldrig annars gjort. Men jag har också haft de bland de bästa stunderna i mitt liv. Nattliga prommenader med Ellinor, underbara Ek1c, Valborg, Estland med Ungdomsgruppen, London med Lollo, bästa sommaren i mitt liv, midsommarfest hos Ellinor, Zante med mina bästa vänner, Usa. ♥
 
Nu är det inte 2013 ännu här, jag har 40 minuter på mig att ge 2012 ett bra avslut. Jag firar med att ha Emma, Marie och Marisa över, och så är vi med Becca och Lukas. De är mina allra bästa kompisar här i USA! Kvällen har varit väldigt annorlunda. Vi hade middag som jag och Lukas lagade. Därefter satt jag med Emma en timme och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi badade också i hot-tuben. Jag kan säga att denna kväll har varit jättebra vissa stunder, men det brast också. Jag blev väldigt homesick att jag började gråta inför alla. Det inkluderar ett utbytesår också! 
 
Nu sitter vi ock tar det lugnt, och jag har blivit jättesjuk under dagens gång. Jag har ont i hela kroppen, hostar, skakar, känner mig jättevarm och svimfärdig. Usch då! Men du behöver inte oroa dig mormor! Vid tolvslaget ska vi i alla fall titta på när den stora klotet i New York sänks, typiskt amerikanskt. 
 
Det var i alla fall lite tankar som jag har just nu som jag delar med er, haha! Så Gott Nytt År folk, jag saknar er men snart ses vi igen! ♥

RSS 2.0