Great Day @ Vincent's

          
          
          
          
          
          
          
          
          
Haha! När de klättrade i träden fick de smuts innanför tröjorna och japp, sen slutade det med att det blev sånna här bilder...
          
Efter timmar i skogen i flera decimeter snö var vi allihopa ganska utmattade...
          
Montana hade sitt namn på en mugg, haha;) 
 
Okej, så igår var det lördag och hade även då en av de bästa dagarna här. Haha, det blir bara fler och fler "bästa dagarna". Men Graham, Lukas och jag, och Becca och Maddie ett litet tag, åkte i alla fall ut till Vincent's hus. De har tio hästar, så vi började med att rida. Haha, jag har typ ridit fem gånger i mitt liv, och nu var det utan sadel också! Men det gick jättebra och vi hade väldigt kul! 
 
Efter ett tag gick jag med Lukas, Graham och Vincent och coloradoing, vilket är typ att man klättrar upp i träd så högt som det går och sedan välter dem. Det är inte speciellt läskigt och gör inte ens ont när man faller, och ganska underhållande att titta på faktiskt. Efter ett tag där kom också Cody, Calvin, Montana och Trevor och hängde på (okej, jag vet att det inte hjälper er någonting när jag bara skriver en massa namn, men jag bloggar också för mig så att jag kommer ihåg vad jag gör här hehe). Vi var väl där ett par timmar, sen gick vi till Vincent's och käkade, spelade rugby och basket. En helt awesome dag! 
 
Haha, måste bara om en grej som hände som var så typiskt amerikanskt. Här är killarna ofta väldigt gammaldagsa mot tjejerna, typ gentlemän haha (och ja, jag behövde googla stavningen för det ordet. Tappar sånt så lätt när man inte alls använder svenskan speciellt mycket). Så skulle vi skotta snö så vi kunde äta ute, men ingen var ju riktigt pepp på att göra jobbet. Jag sa att jag inte hade några problem att göra det, så jag börjar gå mot skyfflen, och då reser sig två killar upp och typ skriker att de kan göra det istället, och springer så att de kommer före mig. "Eftersom jag är tjej ska jag inte behöva göra tungt jobb" ungefär är det här. Likaså när vi spelade rugby hade de lite svårt att tackla mig först, så jag fick be dem att köra på som vanligt. Haha, väldigt annorlunda jämfört med Sverige, men jag gillar att de är så trevliga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0