Just Awesome

         
Haha, älskar vår nya fågel! 
 
Omg, har haft en awesome dag! Becca har sovit med mig de senaste nätterna, love it though, så jag vaknade upp bredvid henne. Marisa kom hit så vi hängde med henne, sedan kom även Bridger så umgicks vi med honom och Lukas. Vi chillade här hemma ett tag, sedan åkte vi till hans hus som han håller på att renovera. därefter till Cherry Berry där Graham, Carl och ett par tjejer var. Vi följde därefter helt spontant med till Aspens hus ett tag.
 
Efter det åkte vi hem, gick till Target där även starbucks finns. Har vi Starbucks i Sverige? I alla fall, ni som har en tillgänglig; prova Vanilla Bean. Hur gott som helst! Det är ljust så länge nu också, älskar det! Men när vi kom hem ändrade vi lite i vårt attic så det är riktigt mysigt! 
 
En grym dag helt enkelt! Haha, jag vet att jag säger det hela tiden nu, men har börjat inse att jag inte bara älskar det amerikanska livet, jag älskar usa grymt mycket! Och ni som ska åka som utbytesstudent, det handlar inte alls om vilken stat ni hamnar i. Det handlar om familjen och vännerna du har här. Är ganska säker på att jag som bor way north har det bättre än många i de varma staterna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0