Jag har det bra, mitt liv rullar på

         
         
         
 
Måndag igen. Men det är helt okej, för jag hade en riktigt härlig helg! I fredags hade Noora sin 18årsmiddag. Det var hon, jag, Marisa och Anna från Tyskland, och gud vad kul vi hade! Det var varmt och soligt, så vi spenderade stora delar av kvällen på balkongen! 
 
         
         
Påvägen hem hade Lukas en överraskning! Han frågade henne till prom, och hon sa ja! Haha, jag var nog gladare än båda dem tillsammans för det var så himla sött haha, även om de bara är kompisar dock! :)
 
I lördags var det jättevarmt och fint, så var ute och cyklade runt stan ett par gånger och gjorde ärenden med Lukas och Amanda. På kvällen kom Cody, Graham och Marie hit, och Marie sov också över. Igår gjorde vi också en hel del ärenden, och njöt av värmen!
 
         
Just det! Jag blonderade också håret i helgen, inte jätteljust men ljusare än förut. Nu sitter jag här i alla fall och peppar inför ett track meet imorgon, och också mitt första! Älskar track, det är riktigt kul! Så imorgon blir det 100 meter, 200 meter och 4x100 relay (stafett?). Pepp! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0