Jag har det bra, mitt liv rullar på

         
         
         
 
Måndag igen. Men det är helt okej, för jag hade en riktigt härlig helg! I fredags hade Noora sin 18årsmiddag. Det var hon, jag, Marisa och Anna från Tyskland, och gud vad kul vi hade! Det var varmt och soligt, så vi spenderade stora delar av kvällen på balkongen! 
 
         
         
Påvägen hem hade Lukas en överraskning! Han frågade henne till prom, och hon sa ja! Haha, jag var nog gladare än båda dem tillsammans för det var så himla sött haha, även om de bara är kompisar dock! :)
 
I lördags var det jättevarmt och fint, så var ute och cyklade runt stan ett par gånger och gjorde ärenden med Lukas och Amanda. På kvällen kom Cody, Graham och Marie hit, och Marie sov också över. Igår gjorde vi också en hel del ärenden, och njöt av värmen!
 
         
Just det! Jag blonderade också håret i helgen, inte jätteljust men ljusare än förut. Nu sitter jag här i alla fall och peppar inför ett track meet imorgon, och också mitt första! Älskar track, det är riktigt kul! Så imorgon blir det 100 meter, 200 meter och 4x100 relay (stafett?). Pepp! 
 
 
 

Värme!

20° celsius i skuggan! 

Two Hundred and Fifty-One Days

         
         
Bilden uppe till höger på Marisa är klart favoriten hahaha!
 
Lämnade in min prom dress så att de kan sy upp den, fixade en tuxedo till Lukas för prom, besök på en thrift shop och pet store, och jag lagade mat. Eller haha, vet inte riktigt om man kan kalla det laga mat när man värmer på typ mini potatisbullar och corndogs. Men det är grymt gott i alla fall! :)

Minnesota Wild Vs Calgary Flames

         
              
         
         
         
         
Jonas Brodin är alltså nyförskottet i Minnesota Wild, en 19årig svensk kille! 
 
Hade en riktigt bra söndag! Vaknade ganska tidigt, och hoppade in i bilen mot the cities. Dagen bestod av shopping, där jag shoppade på Victoria's Secret för första gången och så köpte jag skor till prom. Därefter bar det av till en NHL match! Kan egentligen knappt fatta det, jag har sett Minnesota Wild spela emot Calgary Flames!! Och så ingick såklart typiska saker för en NHL match, som en fight, närmre 20 000 i publiken och såklart kiss cam haha! Och en svensk gjorde mål, dock från det andra laget. Men, awesome dag!

Grattis pappa! ♥

         
 
Idag är också en sån dag som jag gärna skulle ha spenderat med familjen hemma. Idag är det nämligen pappas 50års dag! Stort grattis pappa, jag hoppas du hade en riktigt bra dag! ♥

High School Drama

Hej där! Hur har ni det? Min dag har varit galet hektiskt. Så sjukt mycket olika saker hände i skolan, drama till tusen kan man säga. Även om det är stressigt att mina vänner var inblandade är jag ändå glad att jag inte var det. I alla fall, efter skolan var det track som vanligt. Älskar det verkligen! Man får en bra work out, och har jätteroligt med tjejerna i track. Eftersom vi hade ännu en blizzard idag blev det att vara inne.
 
Amanda fyller 13 idag också! Dock firade vi för ett par dagar sedan. När jag kom hem gick jag på promenad med Lukas och Corrina, även om det slutade med att vi inte gick speciellt långt och vi hade snöbollskrig istället. Förhoppningsvis blir det snow day imorgon, annars är vi hemma ändå för det är nämligen Senior Skip day, så i princip alla seniors skippar skolan imorgon haha! Nu startade jag precis filmen World Trade Center. Vi hörs! :)
 

Emma
får man behålla dom? eller måste skolan ha tillbaks dom?
Ja, dock fick jag köpa dem för runt $38, vilket mostvarar ungefär 250 kronor!

8 Månader i USA idag!

Anonym
6 veckor bara?!! Det är ju ingenting! Hur känns det att det är så nära och hur känner du inför att åka "hem" till Sverige?

Jag vet, det är galet! Sen stannar jag ju till den 19e, så jag åker inte hem direkt efter dock. Vissa dagar kan jag nästan börja gråta för det är så lite kvar, och så mycket kvar att uppleva. Men helt ärligt kan jag andra dagar också känna mig så himla färdig här. De senaste dagarna har varit ganska hektiska, sjunk mycket händer och det kan bli bara för mycket. Men sen vet jag också hur mycket jag kommer sakna allt när jag åker hem. Så för att göra mitt svar kort, jag är ganska kluven angående det. Kan man ens säga så?! Men ni fattar förhoppningsvis vad jag menar! 

Cape and Gown!

         
 
Vi fick vår cape and gown i skolan i torsdags!! Eller, vi har ju köpt dem vilket känns en aning onödigt eftersom vi bara använder dem en gång... Men det närmar sig graduation, bara 6 veckor kvar!

Great Weekend

         
         
         
 
Helgen har varit ganska nice, förutom att vi har himla mycket snö och i princip alla är riktigt trötta på detta nu. Okej, himla mycket snö har vi inte, men ändå way too much för att vara april... I alla fall, Marisa har sovit här sedan i fredags då vi gick på morp. På lördag morgonen kom Bridger hit och plockade upp oss, och så åkte vi till Country Kitchen för frukost. Helt underbart! Vi bakade också svenska chokladbollar, smaken var ganska samma faktiskt. Och Lukas lagade riktig god kvällsmat! 
 
Igårkväll gick Marisa, Lukas på promenad till Target, och vi hade riktigt roligt haha! Idag ska vi fira Amanda som fyller 13 i veckan, och jag ska snart göra Brownies. 

Ready for MORP!

 
Vi har dressed up all crazy för Morp! Der är som sagt prom vad tvärtom, excited!

God morgon

         
 
Åh fick brev igår!! Mamma skickade ett kort, fick en teckning från Nisse och lite pengar, blev hur glad som helst! Har nu fler dekorationer i rummet haha:) Och nu är det också klart, mina föräldrar och två av mina bröder kommer kommer hit till graduation. Gaaash är så excited!! #Bradag

The last couple of days...

         
         
 
...har jag haft två sleep over med Marisa, åkt en spontantripp till Duluth med Marisa och min vpappa, köpt en prom dress, tittat på ett tiotal filmer, målat i Beccas rum, massor turer till Walmart/Target och börjat i Track and Field. Har hunnit med mycket och ingenting känns det som. Lukas och grabbarna (graham och bridger bland annat) har varit i Texas med deras projects class, men har äntligen kommit hem igen! På fredag är det Morp, vilker är prom fast tvärt om, alltså klä ut sig galet! Excited :)
 

Q&A

Linnea
halloj, gillar din blogg massa! 
men har en fråga, hur gör du med skolmaten? för läste att tre mål om dagen ingår med yfu? betyder det att man inte behöver betala skolmaten i skolan heller? :o
 
Hej, tack så mycket!:) 
Jag köper skollunch varje dag, som min värdfamilj betalar för! Om man inte köper mat så tar man med hemifrån, så du kommer inte behöva betala något för mat! :) 

It isn't a year in a life, it's a life in a year

         
 

Just Awesome

         
Haha, älskar vår nya fågel! 
 
Omg, har haft en awesome dag! Becca har sovit med mig de senaste nätterna, love it though, så jag vaknade upp bredvid henne. Marisa kom hit så vi hängde med henne, sedan kom även Bridger så umgicks vi med honom och Lukas. Vi chillade här hemma ett tag, sedan åkte vi till hans hus som han håller på att renovera. därefter till Cherry Berry där Graham, Carl och ett par tjejer var. Vi följde därefter helt spontant med till Aspens hus ett tag.
 
Efter det åkte vi hem, gick till Target där även starbucks finns. Har vi Starbucks i Sverige? I alla fall, ni som har en tillgänglig; prova Vanilla Bean. Hur gott som helst! Det är ljust så länge nu också, älskar det! Men när vi kom hem ändrade vi lite i vårt attic så det är riktigt mysigt! 
 
En grym dag helt enkelt! Haha, jag vet att jag säger det hela tiden nu, men har börjat inse att jag inte bara älskar det amerikanska livet, jag älskar usa grymt mycket! Och ni som ska åka som utbytesstudent, det handlar inte alls om vilken stat ni hamnar i. Det handlar om familjen och vännerna du har här. Är ganska säker på att jag som bor way north har det bättre än många i de varma staterna!

Music

 
Om ni klickar underst i youtube videon kommer ni till spellistan med 10 sånger!
 
När jag skypade för pappa ett tag sedan bad han om lite musik som är populär här nu, så jag gjorde en spellista. Jag tog bara med låtar som jag tror är populärar här men inte i Sverige, men jag tror i övrigt att det är ganska samma musik här som hemma!
 
Och jag märker att jag bott här i 7-8 månader när jag som hatade country nu börjat lyssna på en del sån musik...
 

Vår nya papegoja!

 
Haha, han kan typ dansa, säga sitt namn och skratta. Igår bajsa han på Amanda, och sedan skrattade åt henne. Vi harf roligt med denna fågel!

RSS 2.0