Jag och Marcus på äventyr i Tallinn

Filmen blev aningen längre  än vad jag tänkt, men nu är den i alla fall klar. Haha, jag och fina Marcus följde efter en tiggare/alkis. Kanske för mycket fritid, men det var sjukt kul!

Bildbomb från Tallinn

En hel bunt bilder från Tallinn. Det var helt underbart där, vi hade mycket fritid, men ändå gjorde vi mycket. De två understa bilderna är bland annat med trevligt folk vi träffade där! & snygga Nico, haha!

Sitter här med spanskan som är tills imorgon och är aningen för trött, varför började jag inte tidigare? Hade nästan klippt ihop filmen på mig och marcus från tallinn, men så försvann allt och orkade inte göra om det idag, men den kommer!

Så. Jävla. Stolt.

Helt sjukt! Det här är så sjukt stort för mig som verkligen älskar melodifestivalen, som följt det år efter år och i år kändes det rätt. OCH SÅ BLEV DET! Vi var på en pub i Tallinn och hade det så galet bra. Haha, filmade en hel del, kommer upp här senare!

@ en restaurang i Tallinn


Sitter på en restaurang i Tallinn och taggar för Loreen! Har hittills haft det helt underbart här. Jag och Marcus filmade en hel del idag, haha filmen kommer kan jag lova! Kan även berätta att vi var på ett barnhem idag, jag ska hit och jobba efter gymnasiet bestämde jag mig för. Älskar gamla stan här!
Måste också passa på att säga Stort Grattis till farmor som fyller år idag!

Off to Tallinn

545844_229591073809990_161984060570692_289266_1540443666_n_large
Imorgon bär det alltså av mot Estland och Tallinn. I'll be back at monday!

Stort grattis till min favorit

Allsång på Skansen, 19 juli 2011. Första gången jag såg honon live, den (hittils) bästa dagen i mitt liv! En dröm som uppfylldes!

Idag fyller min absolut största förebild och hittils mannen i mitt liv år. Kan nog inte sätta ord på hur han har förändrat mitt liv med allt han gjort, främst musiken. Har följt hans liv i cirka två år nu, men tack vare musiken har jag varit med honom sedan han var 24, då han gav ut första singeln.  Stort grattis på 38:årsdagen Petter!

Mys framför Eurovision-Semin

Jag har bara 7 skoldagar kvar. SJU!!

Känner mig duktig som tagit en pw på 7km, körde lite intervaller och styrka. Tycker också att träningen har blivit rolig! Blev bad-premiär också. Äter nudlar igen och ser på Loreen som äger alla i Eurovision-semin. Bara för att jag är på det humöret: JAG ÄR MER PEPP ÄN NÅNSIN PÅ SOMMAREN, USA, LIVET. Allt. Det bara äger just nu.

Sommarsol och sommarvärme

Det är inte varmt ute, det är hett! Så otroligt skönt måste jag säga. Som en nygammal vana blir det nudlar, bravos tropiska juice är den nya favoriten till. Ska ut och steka i solen och förhoppningsvis bli lite brun, inte röd som jag brukar bli. Senare blir det även en pw med Louise.
Åker förresten till Estland imorgon med ett ug, kommer hem på måndag!

Can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars?

Minns ni den här låten? Två år gammal, fortfarande riktigt bra! den får mig sjukt peppad för hösten, usa finns i mitt huvud varje timme.

And when your plans unravel in the sand
What would you wish for if you had one chance?
And when your plans unravel in the sand
What would you wish for if you had one chan

Jag är vaken på natten, drömmer på dagen

Tumblr_m4aach9itn1rubiejo1_500_large
Tumblr_m4981tedaj1rwvkqao1_500_large
En sak jag älskar med att bara vara 16 år är ändå att jag har massor drömmar, och än så länge går många att uppfylla. Det känns som att de som är äldre har kastat bort sina drömmar och tänker att de kommer jag ändå inte hinna följa. Jag ska alltid följa drömmar i livet, vad är meningen med livet om vi inte lever lite för oss själva?

Just nu drömmer jag om:
¤ Bo ett år i USA, gå på High School (såklart)
¤ Komma på vad jag vill göra med mitt liv, vart jag ska bo, vad jag ska jobba med osv.
¤ Lägga ner mer tid på saker jag gillar, såsom att baka
¤ Besöka alla världsdelar
¤ Resa runt i USA
¤ Skriva en bok
¤ Hoppa fallskärm
¤ Se Petter live åtminstånde en gång till
¤ Bli kär
¤ Förändra någons liv
¤ Resa på måfå
¤ Aldrig sluta drömma

Hey, hey sunshine

Fyra från dagen. Ser aningen morgontrött ut (vilket jag var) på översta bilden men var tvungen att visa bild på shorts-premiären!

Haft en helt fantastisk dag. Det mesta har vart på min sida, inte minst vädret. Tog bussen vid halv elva, fick veta att matten var inställd och på idrotten hade vi beach-volley. Gick och köpte glass, sedan dit tidigare och solade/spelade. Hade bara engelska sedan, som var väldigt lugn. Har även tränat idag då jag bestämt mig för att komma iform till sommaren/usa.
Ska plugga lite innan jag ska duscha/sova, har mitt sista ekonomi-prov imorgon på över ett år. Vore nice att inte misslyckas på det!

I'll do the fun things today, those other things can wait

__love_it_tattoo_quote_inked_live-f31452a37fa0ca94e8c861f4701929de_h_large
weheartit är min stora räddning

Just nu är det inte så mycket som händer för min del på USA-fronten, lite visumansökningar som jag verkligen borde ta tag i dock. För varje dag som går längtar jag mer och mer över att få min värdfamilj. Just kan jag bara säga min värdfamilj, men längtar tills jag kan säga att jag ska bo hos familjen Scott, eller jag ska bo hos familjen Cohen, eller vad det nu blir. De blir på riktigt då, de blir existerande människor och inte bara ord. Längtar så otroligt!

I skolan har vi mycket plugg ändå chillar jag till sista dagen innan provet. Haha, konstigt att jag ändå klarar proven skapligt bra! Imorgon tar jag sovmorgon till 11, händer aldrig på skoldagar.

Helt sjukt

Kan inte sätta ord på hur excited jag är att jag ska till USA. Om tre månader är det mycket möjligt att jag är där nu, hos min hittils okända värdfamilj och i någon av de 50 staterna, vilken vet jag inte. Är så sjukt taggad, kan knappt fatta själv vad jag ska göra. Gaaaaaaaaaaaaah!


År blev månader som blir veckor

Tumblr_m3l7wqyd9p1qei95oo1_500_large

Tittar runt på massor utbytesstudenders bloggar, som vanligt. Då kommer jag in på en tjejs blogg, och det visar sig att hon slutar skolan någon gång nästa vecka. Det slog mig att när de åker hem är det min tur, och hon slutar nästa vecka. Alltså är det min tur snart. Visserligen var jag medveten om det innan, men det blir så verkligt av det nu. Snart kommer det bli min tur, jag som kommer blogga om att lämna Sverige och kastas in i vardagen i USA. Jag har velat göra det här sedan jag var liten och pappa berättade om sitt år, och nu sitter jag här med papper om visumansökningar i handen. Känns så förbannat underbart!


RSS 2.0