Har inte tid med er nu

Detta blir en sen kväll, men är pepp. Fyller i alla papper nu inför USA, för dessa ska skickas in imorgon. Känns otroligt bra. Pirrar i magen när jag tänker på att jag är så sjuukt nära att förverkliga min dröm.


På "Skolan är vår" var Christina Stielli där och pratade om drömmar, och hur man ska lyckas. Jag satt hela timmen och tänkte på USA, och känner mig aningen stolt att jag ens orkar med allt som ska göras. Att jag tar tag i det och levfer livet på det sätt jag vill leva det.


We no speak americano

Har fixat med bilder inför USA ikväll, nu är det klart, och ska framkalla dessa imorgon. Yay!

Imorgon är det även bowling och Steve's som gäller med U-gruppen, Awesome!


Vill åka nu

Mycket USA på senaste, MEN ÄR SÅ SJUUUUUKT PEPP!! Vill bara hoppa in i ett plan och åka NuNuNu! Jag är riktigt rädd, rädd för hemlängtan, rädd för att känna mig ensam, rädd att klara mig själv, men samtidigt så otroligt jäkla peppad på allt! Är också aspepp på lägret i juni med alla YFU:s utbytesstudenter! Vet inte vilka några är än. Shit alltså, är så exalterad!

Orkar inte väntaaaa

Läser fler och fler bloggar om andra som ska som utbytesstudent, och det är så roligt att vi samtidigt genomgår samma process. En del har dock fått värdfamiljen än, jag vill meeeeeed! :( Men kunder nog inte vara mer taggad, vill bara åka NU!

Checklista till USA

Checklista inför USA:

  • Tandläkarbesök: CHECK
  • Läkarbesök & TBC-test: CHECK
  • Ansökan om stipendie: Nästan CHECK
  • Skriva klart brever till värdfamilj: Nästan CHECK

Kommer inte på något mer nu, men är pepp till tusen!

Läser bloggar hur folk har fått sina familjer nu, vill också ha min nuuu!!! :D


Taggggggggggggga


Ser hur många tjejer, och killar med, har typ 100 uppsättningar med ny kläder, och jag kommer alltid i samma vanliga. Min outfit är nog den tråkigaste på jorden, men det spelar ingen roll då jag väljer att lägga dessa pengar på USA istället, och uppfyller min största dröm. Är såååååå pepp!! #NeverStopDreaming

Dear Hostfamily

Har skrivit klart mitt brev nu, men granskningen är kvar. Måste alltså slipa på alla detaljer och sådant, men det är klart i grunden! Så det är skönt att ändå fått ner det viktigaste (tror jag?) i brevet!! :D

Dör lite på allt att göra

Dör en aning. Har så sjuukt mycket att göra med alla USA-dokument. Sitter nu med ett brev till min blivande host-family, och har ingen aning vad jag ska skriva. Panik


Syv och IV-val

Idag har jag varit hos SYV, och pratat om att jag ska till USA i höst, vilket alltså innebär att jag inte kommer gå på underbara Folkunga läsåret 2012-2013. Känns som att det närmar sig mer och mer, i och med att jag får fler saker att fixa. I helgen ska jag fylla i papper och skriva ett brev som min blivande host-family ska gå på när de väljer vilken utbytesstudent de vill ha. Har även fyllt i mitt IV-val, men jag kommer ändå få göra om det nästa år, men gjorde det för säkerhets skull!


Mina val blev i följande ordning:

1. Skrivande

2. Retorik

3. Medicin

4. Film- och tv-kunskap

5. Pedagogiskt ledarskapRSS 2.0