Mot Linköping

Har inte alls gjort mycket idag. Jobbade ett tag på förmiddagen, sedan mest chillat, sovit och klippt gräset. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen bär det av in till stan, där jag ska spendera kvällen med tjejerna. Hoppas på en fin kväll! 
 
Mysig kväll i stan med tjejerna sommaren 2011. Haha, så typiskt oss att alla har med sina systemkameror!

One last time

Fick detta som present av Ellinor igår, blev så glad! Ska bära runt det i Usa ♥
 
Idag fyllde lillebrorsan 8 år, så det blev att fira honom en del med familjen. Åtta har gått väldigt fort inser jag nu! Har även hunnit med att jobba ett par gånger, och träffa Louise som jag inte träffat sen innan Åland! Jag har ju träffat Jimmy hela dagen med! Jag tror jag börjar bli dement eller nåt, haha...
 
Hämtade också ut mitt Ica Banken-kort igår som jag beställt för ett tag sedan. Nu är jag nästan redo att åka, om man inte räknar med att visumet inte finns än dock haha!
 
Som jag nämnde igår är jag under "placement-pending", och idag fick jag veta av YFU att det är en familj som valt mig men att något annat inte är helt klart. De ville inte säga något om familjen, så vet ännu inte delstat eller någonting om familjen. Egentligen är det inte ens klart att jag hamnar där, men ändå känns det skönt att det är på gång, att det finns en familj där som också bara väntar på svar! 
 
Glöm inte att ni kan följa mig på Bloglovin :)
 Follow on Bloglovin

We're gonna save the world tonite

I'm back! Har varit vid sommarstugan på Åland i ca en och en halv vecka, och av någon anledning tillhör Åland Finland så har inte haft internet. Har gjort massor och ingenting. Bäst var nog att se Timbuktu live, såg även Maggio som också var riktigt bra! Har även hunnit med två pokerkvällar med grabbarna härifrån sen i fredags då jag kom hem. 
 
Folk har börjat åka iväg till USA nu, och jag är ännu utan familj. Vet att jag är under "placement pending", vilket innebär att det är på gång, men det är någon del som inte är klart än. & jag har för första gången blivit nervös inför att åka. Kommer jag hinna komma dit innan alla try-outs? Hinner jag träffa alla jag vill innan jag ska åka? Hinner jag säga hej då ordentligt? Få klart allt? Många frågor och funderingar nu, och jag är en aning spänd. 
 
Snart ska jag iväg till Ellinors sommarstuga med henne, där vi ska spendera kvällen. Jag ska tydligen få någon sen födelsedagspresent/avskedspresent. Det är på riktigt nu.
 
Lite random bilder från Åland som jag redigerat. Förutom solnedgången, som faktiskt var så fin på riktigt!
 

Long time, no see

Lunch på stan med Sanna, älskar Gingis!
 
Längesen nu! Försökte igår via mobilen, men det funkade inte. 
Sen sist har jag nog inte gjort allt för mycket, jobbat, träffat Louise en hel del, varit en tur till stan med Sanna, spontattripp till Smultronstället med Ellinor och Jossan, haft en mysig kväll på bryggan med Hanna och Christoffer, och bara haft det allmänt bra. Eller ja, förutom förkylningen som aldrig går över som jag är lagom trött på! 
 
Imorgon bär det av till sommarstugan på Åland. Älskar att vara där någon vecka på sommaren. Känns dock skönt att ha varit hemma ett par dagar efter Zakynthos, annars hade det blivit lite stor omställning. På Åland chillar vi dygnet runt vid stugan, och vi bor en bit bort från civilisation haha! 
 
Kan för övrigt säga att det inte blir Emmaboda tyvärr, det skulle inte gå för min del både pga jobbet och allt med visum inför USA. Däremot är det nu snack om att jag, Sara och Sanna ska åka till Liseberg med Simon och Sebbe, som vi träffade på Zante. Hoppas det blir av! :)
 
 
Vi hörs när jag är hemma igen om någon vecka!

En gång är ingen gång, två är lika med noll

Har blivit sjuk på nytt, och så är vädret inte det bästa, så sätter igång Kalle och Chokladfabriken och myser ner mig i soffan. Helt okej kväll ändå!
 
Glöm inte att ni kan följa mig på bloglovin' genom att klicka på "Följ bloggen" i menyn, eller på knappen under :)
 bloglovin

Zante 2012 - Del 2

1. Övernattning på flygplatsen. Bland de värsta timmarna i mitt liv!
2. Vägen till beachen
3. Middag på Seaside
4. Skönaste människan som jobbade på Seaside! "Hur mår du?" "Yeah. Have a good day" Haha!
5. Chill i poolen
6. En lycklig Sanna, haha!
7. Lollo&Sara
8. Hela underbara gänget!
9. Underbar bild bara!
10. Sara, Elli, Lollo och jag på båten framför Smugglers Wreck. Finaste stället på jorden!
11. Bad från båten
12. Smugglers Wreck
13. Enda bilden från Scandinavian Party Cruise
 
Som jag sagt ett par gånger nu, helt klart bästa veckan! Men nu ser vi framåt, förhoppningsvis Emmaboda, och sedan USA! Mitt liv är allt underbart nu!
 

Zakynthos 2012

Hemma efter en vecka i Zante, den bästa veckan i mitt liv. Hade det så underbart, det flöt på riktigt bra. 
 
Det blev sena mornar, heta dagar och långa nätter. Der var mysiga middagar på stranden, båtutflykt till världens mysigaste ställe, nattbad, partykryssning, dans, party, massor internskämt, rödbrända kroppar fullt smörjda med Aloe Vera, underbara människor, värme, total lycka, alldeles för lite sömn och finfina vänner. För att nämna lite.
 
Det var nästan bara britter där, och de första svenskarna som vi träffade var ett killgäng från Stockholm på torsdagen. Dessa killar träffade vi någonting därefter varje dag, vilket var jätteroligt!
 
Bjuder på lite bilder från min kamera som togs med på kvällen/natten. Dock bara två/tre kvällar för den var så jobbig att släpa runt på, haha! Återigen, det var storslaget. Det roligaste jag gjort! Hittils i alla fall. 
 
 
 
 

Off to Zakynthos

Bjuder på en lagom fin bild.

Gick och la mig halv elva igår, vaknade vid elva imorse. Sjukt att man kan sova så länge. Har blivit kvitt febern, men är långt ifrån frisk tyvärr. Däremot har jag varit noga med att få med försäkringspapper och det där blåa kortet som behövs ifall jag måste söka sjukvård, hehe. Men nu kör vi, om fyra timmar bär det av mot Arlanda!

Maxad otur

Imorgonkväll åker jag och tjejerna till flygplatsen, spenderar natten där och 06:10 på tisdag lyfter planer mot Zakynthos i Grekland. Och jag har varit sjuk i en vecka, och idag kom febern. Sist jag hade feber var flera år sedan, och så kommer den självklart idag. Sov dock till ett idag, och sedan ett par timmar på eftermiddagen och ska sova tidigt ikväll. Allt för att bli frisk tills imorgon. Wish me luck.

Laganas, Zakynthos.

RSS 2.0