ACCEPTERAD AV YFU!


Yeeeeeees! Jag blev accepterad av YFU. Men vad väljer man? Jag tänker hela tiden att om jag väljer ena organisationen, så skulle jag kanske fått det bättre med den andra, och tvärt om. Måste bestämma mig i helgen, så har en hel del att överväga då...

INNAN JAG DÖR VILL JAG UPPLEVA DESSAINTERVJU MED YFU I MÅNDAGS

Trött tjej här som sitter och pluggar...
Var på intervju med YFU i måndags, och det gick väldigt bra och det känns väldigt bra med dem. Snackade med en som jobbar hos dem idag, och jag kommer få svar imorgon, men det lät väldigt positivt så förhoppningsvis blir jag accepterad! Om jag blir det så blir det sedan att fundera ordentligt, Explorius eller YFU? Men jag är så himla pepp, så vill bara åka nuuuu!

Ny design

Har suttit i timmar och fixat ny design på bloggen, ska fixa klart i helgen. Det blev i alla fall bättre än innan!

Intervju med Explorius

Tumblr_lwmnj7sqoo1qa42jro1_1280_large
Fick svar av Explorius samma dag som jag skickade in intresseanmälan, och var på intervju bara två dagar senare. Detta på grund av att en av de som jobbar på Explorius bodde i samma samhälle som jag, och skulle hit under helgen. Först satt jag och mamma och frågade massor i mer än en timma, sedan fick mamma gå hem och jag skulle bli intervjuad. Först var det på svenska, sen även på engelska. Kände att det gick ganska bra ändå, och jag svarade så gott jag kunde. När jag skulle gå sa Simeon att jag skulle bli accepterad av dem, så jag nu har jag två veckor på mig att tacka ja eller nej till platsen. Då kände jag en sten falla från bröstet, jag var ett steg närmre att få min dröm uppfylld!
Ska på intervju med YFU på måndag, därefter får jag avgöra vilket som jag ska välja - om jag blir accepterad såklart!

RSS 2.0