Intresseanmälan

Har nu skickat in intresseanmälan! Kunde inte bestämma mig, så skickade till både YFU och Explorius. Hoppas, hoppas, hoppas jag blir antagen!Organisation?

Ska prata mer med pappa nästa vecka angående vilken organisation jag ska välja att skicka in intresseanmälan till. Jag har gjort ett excel-ark där jag jämför sju organisationer, och jag har kommit fram till att Explorius eller YFU passar bäst för mig. I Explorius ingår det flygbiljetter, vilket det inte gör i YFU, och detta gör kanske att jag måste resa och fixa flygbyten själv. Det är i princip den stora skillnaden, som i mitt fall även är den avgörande. Men ska dra iväg ett mail till YFU strax med lite frågor som finns i mitt huvud.

My First Post

Utbytesstudent i USA. Okej, såhär ligger det till. Jag har drömt om detta sen jag var liten. När jag skulle sova bad jag alltid mamma eller pappa att berätta om när de var små, och pappa berättade ibland om när han var utbytesstudent. Jag tyckte det verkade jättecoolt, och bestämde mig snabbt för att detta ska jag med göra, och detta ska vara en grej som jag ska kunna berätta om för mina barn i framtiden.  Nu är tiden inne.

Jag satt på bussen idag och tittare ut. Genom fönstret såg jag en helikopter flygandes, och jag kom snabbt att tänka på USA. Jag låtsades att jag var i USA, och på väg hem från en vanlig dag i High School, och det kändes grymt bra. Nu är det dags att söka in, och det står mellan två organisationer i nuläget, och jag är så sjukt pepp. Jag vill göra det, och jag ska göra det. Så fort jag sökt är jag ett steg närmre att gå från dröm till verklighet.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0